schilder

Spuittechniek

 

Het spuiten van ramen, deuren en kozijnen neemt toe. De kwast zal nooit helemaal verdwijnen uit het arsenaal schildersgereedschappen. Echter, de hogere eisen die de veranderde markt aan de schilder stelt, zorgen ervoor dat de spuitmachine de rol van de kwast meer en meer overneemt. Bij projecten met grotere oppervlakte zoals wanden en plafonds met muurverf of bij repeterend werk, zoals kozijnen en deuren, is spuiten vaak de aangewezen applicatiemethode. De laatste jaren heeft een snelle doorontwikkeling plaatsgevonden in de verschillende verfspuitsystemen, alle nagenoeg zonder spuitnevel.

 

De voordelen zijn onder meer dat de verf in een hogere laagdikte kan worden aangebracht, nauwkeuriger kan worden verwerkt en sneller droogt. Bovendien wordt een forse tijdsbesparing gerealiseerd.

 

Ruskus Van Balkom Professionele Schilders maakt gebruik van het Nespri-Tec-systeem. Het systeem kan zowel buiten als binnen gebruikt worden zonder enige spuitnevel. Het Nespri-Tec systeem is ontwikkeld voor het afwerken van muuroppervlakken en het snel en efficiƫnt afwerken van wanden en plafonds.

 

logo Nespritec
Luxemburgstraat 3A | 5061 JW Oisterwijk | info@ruskusvanbalkom.nl Facebook logo