schilder

Kwaliteit

 

Ruskus Van Balkom Professionele Schilders werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat met lange levensduur.

 

Onderhoudscontract

 

Een goed geschilderd pand is niet alleen mooi om te zien. Een goed onderhouden huis of bedrijfspand dat goed in de verf zit levert bij verkoop ook veel meer op! Maar zelf geen zin, tijd of de bekwaamheid om het schilderwerk uit te voeren? Met ons onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar het schilderwerk van uw woning of object. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij dat uw woning in topconditie blijft.

 

Samen met u starten we met een inspectie van uw woning. We bekijken de huidige staat van onderhoud en adviseren over kleur en materiaalgebruik. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een heldere overeenkomst.

 

Keurmerk Betere Schilder

 

Ruskus Van Balkom Professionele Schilders is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie Betere Schilder waarbij meer dan 400 vakschilders uit heel Nederland zijn aangesloten. De Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. U heeft de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Als Betere Schilder verstrekken wij u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werken wij volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Als erkend Betere Schilder staat Ruskus Van Balkom Professionele Schilders onder voortdurende kwaliteitscontrole.

 

Meer weten over de Betere Schilder? Bezoek de website www.betereschilder.nl
Luxemburgstraat 3A | 5061 JW Oisterwijk | info@ruskusvanbalkom.nl Facebook logo