schilder

Coatingvloeren

 

Ruskus Van Balkom Professionele Schilders is specialist in het leggen van coating-/gietvloeren. Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en kunnen in één stuk worden aangebracht.

Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld, is makkelijk in het onderhoud en is ruimtevergrotend. Gietvloeren worden altijd laag-voor-laag opgebouwd en altijd in één of twee kleuren gegoten.

 

Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing in woningen, winkels, kantoren en openbare gebouwen. De hoge elasticiteit draagt ervoor zorg dat uw gietvloer niet scheurt. Vloerverwarming en gietvloer gaan daarnaast ook uitstekend samen.

 

Wij werken uitsluitend met vakbekwame applicateurs en professionele, geronommeerde producten. Onze opdrachtgevers bestaan uit industriële eindgebruikers, architecten, vastgoed- en projectontwikkelaars, detailhandel, aannemers, gemeentes en particulieren.

 

gietvloer

 

Damwandcoatings


Bedrijfspanden met damwandbekleding voorziet Ruskus Van Balkom Professionele Schilders van een coating. Gebouwen worden eerst grondig gereinigd alvorens de coating wordt aangebracht.

 

bedrijfshal

Luxemburgstraat 3A | 5061 JW Oisterwijk | info@ruskusvanbalkom.nl Facebook logo