schilder

Buiten schilderwerken

 

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Ruskus Van Balkom Professionele Schilders denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak. Wij maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken en vakbekwame applicateurs.

 

Ruskus Van Balkom Professionele Schilders biedt u de mogelijkheid tot het afsluitend van een onderhoudscontract van 10 jaar.

 

Het spuiten van ramen, deuren en kozijnen neemt toe. Ruskus Van Balkom Professionele Schilders maakt gebruik van het Nespri-Tec-systeem. Het systeem kan zowel buiten als binnen gebruikt worden zonder enige spuitnevel. Het Nespri-Tec systeem is ontwikkeld voor het afwerken van muuroppervlakken en het snel en efficiƫnt afwerken van wanden en plafonds.

 

Luxemburgstraat 3A | 5061 JW Oisterwijk | info@ruskusvanbalkom.nl Facebook logo